ZANGLES & SONGWRITING

ZANGLES EN SONGWRITING IN MAASTRICHT

In deze individuele les zijn jouw ideeën de basis voor nieuw songmateriaal dat we samen verder gaan ontwikkelen. De dingen die jij al hebt verzonnen, hoe weinig ook, (tekst en/of melodie en/of akkoorden etc…) zijn dus het vertrekpunt. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag en krijg je tips, technieken en inspiratie om je verder te ontwikkelen en steeds betere songs te schrijven. Door je eigen stukken te zingen en te spelen voor publiek, op te nemen en aan anderen te laten horen merk je hoe je muziek overkomt en slijp je jezelf en je ideeën.

Deze cursus wordt gegeven door:

Digna Janssen

Sinds mijn conservatoriumstudie zang (pop/jazz) geef ik met veel plezier zangles en het is me inmiddels allang duidelijk dat iedereen kan leren zingen, ieder op zijn eigen tempo en niveau. Écht! Of je nu alleen in de douche zingt, in een koor, band of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je stem, je bent welkom. Het maakt niet uit of je pas begint of gevorderd bent.

Ik geef les in alle genres en stijlen zoals pop, rock, jazz, blues en soul. Eigenlijk alles behalve klassieke zang. Ook kan ik je helpen als je last hebt van je stem omdat je bijvoorbeeld veel moet praten, voor de klas staat of regelmatig voor groepen spreekt. Check mijn website voor alle info, spelregels en tarieven: www.zanglesmaastricht.nl

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.