MOSA JEUGDORKEST

JEUGDORKEST MAASTRICHT

Speel je 1 à 4 jaar viool of cello (niveau A-B)? Kom dan spelen bij het Jeugdorkest van Kuma! Het Jeugdorkest heeft een divers repertoire waarbij de focus ligt op het samen musiceren en plezier in het spelen. 

Elke vrijdag tussen 16.00 en 17.20 uur komt het orkest bij elkaar om te repeteren. Ook staan de strijkers enkele keren per jaar op het podium.

http://www.mosastrijkorkesten.nl

Deze cursus wordt gegeven door:

Susan Spoormans

Susan Spoormans is vanaf jongs af aan betrokken bij de strijkorkesten van deze muziekschool. Vroeger als orkestlid en na de studie Docent Muziek aan het Conservatorium als dirigent en arrangeur. 

"Samen muziek maken is het allerleukst. Door meerstemmig te spelen met anderen, versterk je elkaar kwaliteiten enorm. Behalve dat het fantastisch is om samen muziek te maken, hoort ook een goede sfeer, gezelligheid en groepsgevoel bij een orkest. Dat vind je bij Mosa Jeugdorkest en Mosa Musici!"

Naast het dirigentschap van Mosa Musici en Mosa Jeugdorkest werkt Susan als docent muziek in het voortgezet onderwijs en als kwaliteitsmedewerker en docent  aan het Conservatorium Maastricht.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.