MOSA MUSICI STRIJKORKEST

STRIJKORKEST VOOR JONGEREN IN MAASTRICHT

Het Mosa Musici Strijkorkest is hét orkest voor jongeren en jongvolwassenen in Maastricht. Naast eigen concerten speelt het orkest ook geregeld samen met andere muzikanten zoals symfonieorkesten, bands en zangers. Het gevarieerde repertoire -pop, rock, jazz én klassiek- is dan ook regelmatig te horen op verschillende Zuid-Limburgse podia. 

Het orkest repeteert elke vrijdag tussen 17:30 en 19:00 uur. Speel jij viool, altviool, cello of contrabas op B-D niveau? Lijkt je het leuk om te musiceren met andere enthousiaste strijkers? Meld je aan!

http://www.mosastrijkorkesten.nl

Deze cursus wordt gegeven door:

Susan Spoormans

Susan Spoormans is vanaf jongs af aan betrokken bij de strijkorkesten van deze muziekschool. Vroeger als orkestlid en na de studie Docent Muziek aan het Conservatorium als dirigent en arrangeur. 

"Samen muziek maken is het allerleukst. Door meerstemmig te spelen met anderen, versterk je elkaar kwaliteiten enorm. Behalve dat het fantastisch is om samen muziek te maken, hoort ook een goede sfeer, gezelligheid en groepsgevoel bij een orkest. Dat vind je bij Mosa Jeugdorkest en Mosa Musici!"

Naast het dirigentschap van Mosa Musici en Mosa Jeugdorkest werkt Susan als docent muziek in het voortgezet onderwijs en als kwaliteitsmedewerker en docent  aan het Conservatorium Maastricht.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.