SPELEN IN EEN BAND - speciaal onderwijs

Bij Kuma kunnen ook mensen met een verstandelijke beperking bandles krijgen. De bandleden mogen zelf de nummers kiezen die gespeeld worden en per nummer wordt bepaald wie welk instrument gaat spelen. Zo krijgt iedereen de kans om een ander instrument te bespelen indien gewenst.  Het is niet nodig om al voorkennis te hebben van een instrument, maar is uiteraard welkom.
Mocht jij zelf of een familielid interesse hebben, dan mag je altijd een keer een kijkje komen nemen tijdens onze repetities in het souterrain van Centre Céramique op maandagavond.

Deze cursus wordt gegeven door:

Fleur Neelen

Mijn naam is Fleur Neelen en ik heb "Docent Muziek" gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht. Ik begon op mijn twaalfde met keyboard spelen en heb daarna steeds meer instrumenten leren spelen zoals gitaar, basgitaar, ukelele en drums, iets wat het geven van bandlessen aan mensen met een verstandelijke beperking  goed van pas komt. 

D

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.