ZANG (POP/ROCK/JAZZ)

ZANGLESSEN (POP/ROCK/JAZZ) IN MAASTRICHT

Je vindt het heerlijk om te zingen, je houdt van pop, soul, rock- en/of jazzmuziek en je kan niet wachten om je zangkwaliteiten te verbeteren. Dan ben je bij Kuma aan het juiste adres. Met een gezonde stem, een oor voor muziek en een flinke portie motivatie kom je al een heel eind. 

Tijdens de individuele- of duolessen werk je o.a. aan je ademhaling, articulatie, plaatsing, microfoontechniek en je eigen muzikale identiteit. Eén a twee keer per jaar is er een voorzingavond voor publiek waaraan je kunt meedoen (is niet verplicht natuurlijk). Bij Kuma heb je ook de mogelijkheid om in een band te zingen.

Deze cursus wordt gegeven door:

Digna Janssen

Sinds mijn conservatoriumstudie zang (pop/jazz) geef ik met veel plezier zangles en het is me inmiddels allang duidelijk dat iedereen kan leren zingen, ieder op zijn eigen tempo en niveau. Écht! Of je nu alleen in de douche zingt, in een koor, band of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je stem, je bent welkom. Het maakt niet uit of je pas begint of gevorderd bent.

Ik geef les in alle genres en stijlen zoals pop, rock, jazz, blues en soul. Eigenlijk alles behalve klassieke zang. Ook kan ik je helpen als je last hebt van je stem omdat je bijvoorbeeld veel moet praten, voor de klas staat of regelmatig voor groepen spreekt. Check mijn website voor alle info, spelregels en tarieven: www.zanglesmaastricht.nl

D

Amber Haddad

Ontdek je eigen stem en de connectie met je lichaam! Zing je graag of wil je graag leren zingen en weet je niet waar te starten dan is deze les iets voor jou.

In mijn lessen werken we aan de basistechnieken van zang en de daarbij horende verbinding met je lichaam. Samen gaan we op zoek naar je eigen stem aan de hand van een gekozen liedje en leuke oefeningen. Plezier staat uiteraard voorop!

Voel je je wat onzeker of wil je je graag wat comfortabeler voelen als je voor een groep wil spreken of zingen? Ook hier kunnen wij samen aan werken.

De stijlen die ik aanbied zijn jazz, pop, rock en musical in de breedste zin van het woord.

Ik studeerde af aan het Conservatorium van Maastricht met een master in Jazz zang met een specialisatie in Arabische muziek. Tot op de dag van vandaag blijf ik me graag verdiepen in nieuwe stijlen en technieken zowel als docent als zangeres.

Naast het coachen van mijn leerlingen sta ik ook nog steeds met veel passie en plezier op het podium en vertel ik graag mijn verhaal met mijn eigen muziek. https://songwhip.com/amberhaddad

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.