MUZIEKMAKERS

MUZIEKLES VOOR JONGE KINDEREN IN MAASTRICHT

Muziekmakers
De muziekcursus voor het jonge kind. In het leukste lokaal van Centre Céramique geeft Imke muziekcursussen aan de allerjongsten; onze muziekmakers! De lessen zijn opgebouwd uit vaste onderdelen aangevuld met thema’s die veelal te maken hebben met seizoenen en de belevingswereld waarin het kind zich op dat moment bevind.

Ieniemini muziekmakers
Een van de nieuwe cursussen dit jaar. En wel voor kindjes vanaf 6 maanden (uw kindje moet zelfstandig kunnen zitten) tot 2,5 jaar.
Samen met mama/papa/opa/oma gaan we op ontdekkingsreis. Klanken, schootspelletjes, liedjes zingen, ritme, bewegen op muziek etc etc. Deze cursus is bedoeld als inspiratiebron voor ouders om bijvoorbeeld meer muziek in het dagelijkse ritueel in te bouwen en de communicatie en band tussen ouder en kind te versterken.

Mini Muziekmakers 2,5 – 4 jaar
Met deze cursus is het allemaal begonnen!  Voor kinderen van 2,5-4 jaar.
Vanuit verwondering wordt er een muziekles voor de kleinsten opgebouwd. We wisselen flink af met beweging, zelf spelen, luisteren van muziek en zingen.

Deze cursus is alleen voor de muziekmakers, papa en mama gaan even een kopje koffie drinken of een boodschap doen.

Mini Muziekmakers 4 – 6 jaar
Extra muzikale uitdaging voor kinderen van 4-6 jaar. We gaan aan de slag met creëren, noteren en nog meer musiceren. Natuurlijk blijven de elementen beweging, zingen en luisteren als een rode draad door deze cursus lopen.

Muziekmakers 6 – 9 jaar
We gaan verder met Muziekmakers! Uw kind leert steeds meer over het noteren en lezen van muziek. Een tandje extra dus, maar nog steeds een muziekcursus gevuld met fantasie, verwondering, beweging en humor. In deze leeftijdsfase zal uw kind voorkeuren gaan ontwikkelen voor bepaalde muziekstijlen, we gaan samen verder onderzoeken en van mekaars interesses leren.

Cursus

Dag

Tijd

Ieniemini Muziekmakers

Woensdag

09.00-09.45

Mini Muziekmakers 2,5-4

Woensdag

10.00-10.45

Mini Muziekmakers 4-6

Woensdag

14.30-15.15

Mini Muziekmakers 4-6

Vrijdag

16.30-17.15

Muziekmakers 6-9

Vrijdag

15.30-16.15

Mini Muziekmakers 2,5-4

Zaterdag

09.30-10.15

Mini Muziekmakers 2,5-4

Zaterdag

10.30-11.15 (o.v.)

Mini Muziekmakers 4-6

Zaterdag

10.30-11.15 (o.v.)

Mini Muziekmakers 4-6

Zaterdag

11.30-12.15

Deze cursus wordt gegeven door:

Imke Heitzer

Vul hier de beschrijving in van de docent in.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.