VIOOL en ALTVIOOL

VIOOL LESSEN IN MAASTRICHT

Met ‘onze eigen’ maestro André Rieu als voorbeeld, wil je misschien wel zelf viool leren spelen. Vioolmuziek kan een gevoelige snaar raken of juist een vrolijke toon zetten. De viool is de kleinste in de familie van de strijkinstrumenten. De altviool is groter en klinkt donkerder en warmer. Samen vormen ze de basis van een strijkorkest.

Bij Kuma kun je voor zowel de viool als de altviool muzieklessen volgen. Dat kan in een groepsles of met individuele begeleiding. Viool kun je al op jonge leeftijd leren spelen. Je instrument kun je huren of kopen, eventueel met korting. Na ongeveer drie jaar kun je meespelen in het strijkorkest.

Deze cursus wordt gegeven door:

Ewelina Peeters-Krysiak

Hallo, ik ben Ewelina Peeters en bij mij kun je bij KUMA terecht voor individuele vioollessen. De lessen vinden plaats op de woensdagen gedurende de reguliere schoolweken. De tarieven zijn €600,- per jaar / €150,- per kwartaal voor lessen van 20min. en €900,- per jaar / €225,- per kwartaal voor lessen van 30min. In totaal zijn er 36 lessen gedurende het schooljaar. Interesse? Kom een keertje langs voor een gratis proefles!

Paloma Ortas Gabarre

Ik ben Paloma Ortas Gabarre en ik geef viool-en-altvioolles en gebruik daarbij de Suzuki methode. Je kunt bij mij ook terecht voor altvioolles via de reguliere methode.

Karlien Opsteeg

Hallo, ik ben Karlien Opsteeg. Bij mij kun je terecht voor individuele- en groepslessen voor viool en altviool.

De lessen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen, voor elk niveau.
Viool en altviool zijn mijn grote passie. Ik heb viool gestudeerd aan het conservatorium in
Maastricht. Om mijn kennis te vergroten heb ik verschillende masterclasses gedaan bij internationaal bekende musici. Na mijn studie heb ik in verschillende gerenommeerde orkesten en ensembles gespeeld, onder andere in het LSO, het Strauss orkest van Andre
Rieu en Orchestre de Vivo! Daardoor heb ik verschillende muziekperiodes leren uitvoeren, van barok tot klassiek, jazz, pop, wereldmuziek en musical.
Met viool en altviool kun je verschillende muziekstijlen spelen. De viool is al eeuwen één van de meest geliefde instrumenten. Natuurlijk kun je de viool als solo-instrument
gebruiken, maar je kunt ook in orkesten en ensembles spelen en ook in pop- en jazzmuziek wordt het instrument veel gebruikt. Er bestaat zelfs een elektrische viool!

Als je goed oefent, kan je bij KUMA naast je viool/altviool lessen in verschillende orkesten en ensembles mee spelen.
Als je geïnteresseerd bent, kun je een gratis proefles bij mij nemen bij KUMA, Centre Céramique te Maastricht.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.