HARPLESSEN VOOR VOLWASSENEN IN MAASTRICHT

Als je op harples zit, dan is samen harp spelen een van de leukste dingen om te doen. Bij Kuma kun je samenspelen op je eigen niveau. Er zijn harpensembles op drie niveaus: voor beginners, half-gevorderden en voor gevorderden. Ook is er een speciaal ensemble voor volwassenen. Zo’n ensemble bestaat uit zes tot tien harpisten en misschien ben jij er binnenkort één van.

Tijdens de repetities speel je licht klassieke muziek en Zuid-Amerikaanse, Ierse en hedendaagse harpmuziek. De sfeervolle stukken zijn speciaal gecomponeerd voor harpensembles. Deelname in een harpensemble kan in overleg met je docent. Het volwassenenensemble repeteert om de week en de andere ensembles eens per maand.

Deze cursus wordt gegeven door:

Stijn Bovenkamp

Hallo, mijn naam is Stijn Bovenkamp en ik geef al jaren harples aan zowel kinderen als volwassenen.

Je kan bij mij in je eentje lessen volgen of, als je dat leuker vindt, in groepsverband.

Daarbij kan je kiezen of je klassieke of moderne muziek op de harp wilt leren spelen of dat je er liever voor kiest om te improviseren op de harp. We stemmen gewoon onderling af wat je graag wilt leren. Het tarief voor een harples (30 minuten) is 25 euro. Jongeren tot 21 jaar hoeven hier geen BTW over te betalen. Je mag er natuurlijk altijd voor kiezen om langer dan 30 minuten les te volgen per keer. Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet zeker of de harp het juiste instrument voor je is, dan mag je altijd een keer een gratis proefles bij me nemen om te kijken of de harp je bevalt.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.