UKELELE

UKELELE LEREN SPELEN IN MAASTRICHT

Het charmante en vrolijke geluid van de ukelele is razend populair. De kleine gitaar is makkelijk te bespelen en leent zich tot vele muziekstijlen. Sterren als Eddie Vedder en Jack Johnson zijn onlosmakelijk verbonden met hun ukelele.

In deze lessen leer je de ukelele bespelen aan de hand van pop-, rock- en folkmuziek. Je kunt kiezen voor groepsles of individuele les. Voordat je een ukelele aanschaft, kun je het best je docent om advies vragen.

Deze cursus wordt gegeven door:

Ron Wijnands

Je weet dat gitaar het leukste instrument is, maar hoe beginnen? Welke gitaar? Welke stijl? Wat eerst leren? Ik kan je de weg wijzen, ook tussen de overvloed aan (des)informatie op internet. Speel je al langer en kom je niet vooruit? Of het nu pop, klassiek, blues of jazz is, bij mij bepaal jij wat je wil leren; songs naspelen, begeleiden, techniek, soleren en improvisatie. Voor meer info en tarieven kijk op www.ronwijnands.nl

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.