SAXOFOON (POP/JAZZ)

SAXOFOON (POP/JAZZ) LESSEN IN MAASTRICHT

Saxofoonlessen bij Kuma zijn er voor de ultieme beginners, gevorderden en professionals. Je leert de saxofoon te bespelen in de genres waarin ze het best tot haar recht komt: pop, jazz, blues en latin. Als je een aardig nootje hebt leren spelen, dan kun je je via Kuma aansluiten bij de saxsectie SLIM, bij de Kuma Big Band, bij het leerorkest of je kunt doorstromen naar de bandcursus.

Tijdens de saxofoonlessen – individueel of in groepsverband – leer je swingend spelen, spelen op gehoor en improviseren. Noten leer je lezen met diverse leermiddelen, waaronder de computer, lesboeken en boeken met speelstukken. Je saxofoon kun je huren via Kuma. Vraag je docent om advies zodra je overgaat tot aanschaf.

Deze cursus wordt gegeven door:

Rob van Bergen

Rob van Bergen maakte jarenlang deel uit van het team van docenten van de muziekschool Maastricht/ Kumulus en heeft zo veel ervaring in het geven van muzieklessen.

Zijn handelsmerk is vooral zijn persoonlijke benadering en zijn educatieve vaardigheden.
Rob studeerde aan het Conservatorium en volgde lessen bij diverse docenten van internationale allure.
Als saxofonist en musicus is Rob te horen op diverse cd’s, waaronder opgenomen eigen werk, en is hij al jarenlang een veelgevraagde sessiemuzikant voor diverse bands, Bigbands, popgroepen, jazzbands in de regio.
Hij trad op in diverse samenstellingen met verschillende stijlen: van pop en jazz, tot salsa, Arabische muziek en raii, en is momenteel vooral actief op de euregionale jazzpodia.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.