ZANG (MUSICAL)

ZANGLESSEN MUSICAL IN MAASTRICHT

In deze lessen ga je gericht werken aan musicalrepertoire. Er wordt zowel zangtechnisch gewerkt als aan de interpretatie van de nummers. Wie ben je in dit nummer? Wat voor een ontwikkeling maak je door in het stuk? Waarom maak je bepaalde keuzes en wat is daar het gevolg van? Wanneer er een auditie voor de deur staat werken we hier ook samen naartoe.

De cursus wordt aangeboden als individuele les.

Deze cursus wordt gegeven door:

Amber Haddad

Ontdek je eigen stem en de connectie met je lichaam! Zing je graag of wil je graag leren zingen en weet je niet waar te starten dan is deze les iets voor jou.

In mijn lessen werken we aan de basistechnieken van zang en de daarbij horende verbinding met je lichaam. Samen gaan we op zoek naar je eigen stem aan de hand van een gekozen liedje en leuke oefeningen. Plezier staat uiteraard voorop!

Voel je je wat onzeker of wil je je graag wat comfortabeler voelen als je voor een groep wil spreken of zingen? Ook hier kunnen wij samen aan werken.

De stijlen die ik aanbied zijn jazz, pop, rock en musical in de breedste zin van het woord.

Ik studeerde af aan het Conservatorium van Maastricht met een master in Jazz zang met een specialisatie in Arabische muziek. Tot op de dag van vandaag blijf ik me graag verdiepen in nieuwe stijlen en technieken zowel als docent als zangeres.

Naast het coachen van mijn leerlingen sta ik ook nog steeds met veel passie en plezier op het podium en vertel ik graag mijn verhaal met mijn eigen muziek. https://songwhip.com/amberhaddad

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.