KLARINET

KLARINETLESSEN IN MAASTRICHT

De lange, zwarte buis vol gaten en metalen kleppen van de klarinet heeft straks geen geheimen meer voor jou. De klarinet is een muziekinstrument waar je de eerste tijd niet op uitgespeeld raakt, zo ver reiken de mogelijkheden. Solo klinkt de klarinet al mooi, maar ook de samenspeelmogelijkheden zijn uitgebreid. Dat maakt klarinet spelen extra leuk. De klarinet speelt onder andere een belangrijke rol in harmonieorkesten.

Je leert de aparte klanken van de klarinet voort te brengen door het aanblazen van een enkelvoudig riet met een mondstuk. Tijdens de individuele of groepslessen speel je een breed repertoire. Bij Kuma kun je een klarinet huren maar je docent kan je ook advies geven bij de eventuele aankoop van je instrument.

Deze cursus wordt gegeven door:

Vinesh Dijkstra

Muziek maken vind ik fantastisch: spannende akkoorden, swingende ritmes, pakkende melodieën, betekenisvolle teksten en jezelf verliezen in de emotie achter de muziek, dat vind ik het mooiste wat er is. Daarom zijn performen en muziekles geven mijn passies. Bij mij staat studeren, gestructureerd werken om je creativiteit te ontwikkelen en met lef spelen, individueel en samen, centraal. Maar bovenal... met veel plezier muziek maken.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.