ELEKTRISCHE GITAAR

ELEKTRISCHE GITAARLESSEN IN MAASTRICHT

Hét ultieme instrument in de pop-, rock- en jazzmuziek is de elektrische gitaar. Zowel als beginner of als ervaren speler kun je bij Kuma terecht voor gitaarlessen.  Er is ruimte om je favoriete nummers te leren spelen, te werken aan je techniek of om te leren improviseren.  Uiteraard kan je ook doorstromen naar één van de talrijke bands die momenteel deelnemen aan de bandcursus.

Elektrische gitaar kun je leren spelen tijdens individuele lessen of in groepsvorm. Voor elk niveau is er een geschikte cursus bij Kuma. Ga niet zomaar een gitaar kopen, maar overleg eerst even met je docent. Er zijn beginnersmodellen en een praktische starterskit, want naast je gitaar heb je ook een versterker nodig.

Deze cursus wordt gegeven door:

Ron Wijnands

Je weet dat gitaar het leukste instrument is, maar hoe beginnen? Welke gitaar? Welke stijl? Wat eerst leren? Ik kan je de weg wijzen, ook tussen de overvloed aan (des)informatie op internet. Speel je al langer en kom je niet vooruit? Of het nu pop, klassiek, blues of jazz is, bij mij bepaal jij wat je wil leren; songs naspelen, begeleiden, techniek, soleren en improvisatie. Voor meer info en tarieven kijk op www.ronwijnands.nl

Ferry Duijssens

Wil jij gitaar leren spelen? Popliedjes die je kent van de radio, rockklassiekers, het hardere metalwerk of juist mooie singer-songwriternummers? Dan ben je - jong tot oud - bij mij aan het juiste adres!

Het belangrijkste is dat je plezier hebt in gitaarspelen! 

Daarom behandelen we samen al snel liedjes die passen bij jouw smaak.Ook leer ik je de benodigde theorie, zodat je je instrument beter leert begrijpen en vrijer kan spelen en improviseren.

www.ferryduijsens.com/lessen

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.