PIANO (POP/ROCK/JAZZ)

PIANOLESSEN (POP/ROCK/JAZZ) IN MAASTRICHT

In deze cursus werk je aan de juiste houding, noten lezen, ritmes klappen, intervallen herkennen, akkoordkennis, toonladders spelen en improviseren. Je leert tijdens de individuele of groepslessen in de begeleidende sfeer te spelen, maar ook solistisch. Spelenderwijs leer je steeds meer, op jouw eigen tempo. Ben je klassiek geschoold, maar wil je het pop/rock/jazz genre verkennen, meld je dan aan voor deze cursus!

Deze cursus wordt zowel aangeboden op akoestische als op elektrische piano. Vergeleken met de klassieker, biedt de elektrische piano allemaal extra mogelijkheden. De elektrische piano kun je huren, huurkopen en kopen. Vraag je docent om advies.

Deze cursus wordt gegeven door:

Frans van Libergen

Muzikale duizendpoot Frans van Libergen. Hij groeide op in de muziekzaak van zijn vader in Heer, waar hij de liefde voor muziek al op jonge leeftijd bijgebracht kreeg. Na zijn middelbare school ging Frans in de zaak werken en studeerde hij piano, lichte muziek, koordirectie en muziekinformatica aan het Conservatorium te Maastricht.

Tijdens zijn opleiding werkte Frans aan een professionele carrière als musicus: en niet zonder resultaat! Hij richtte zijn eigen kwartet op, dirigeerde verschillende koren en was pianist en vocalist bij een aantal bekende bands. Zo toerde hij tweemaal door de Verenigde Staten met Swing Design, gaf hij internationale concerten met de Jack Million Band en was hij toetsenist bij diverse bands.

Als instrumentalist is Frans nog steeds op vele podia te vinden. Zo heeft hij samengewerkt met bekende artiesten als Vera Lynn, Bonny M, The Four Tops, Jerry van Rooyen, Andre van Duin en Beppie Kraft.

Al die bezigheden weerhouden hem er echter niet van om cd’s te produceren/arrangeren en te werken als studiomuzikant.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.