BIG BAND

BIG BAND IN MAASTRICHT

Je kunt al een aardig toontje aanslaan, blazen of strijken en je zoekt sfeervol gezelschap? Dan is de Kuma Bigband wellicht iets voor jou. Samen met andere cursisten van de muziekschool speel je dan samen in een echte Bigband, natuurlijk met de bijbehorende muziek, uit het Ellington en Basie repertoire, maar ook modernere bigbandmuziek.

In de Kuma Bigband is er ruimte voor een ritmesectie, saxofoons, trompetten en trombones. De bigband repeteert een keer per week anderhalf uur lang op de dinsdagavond. Toelating tot de bigband gaat in overleg met je eigen docent en de dirigent van de bigband.

Deze cursus wordt gegeven door:

Marc Huynen

Trompettist Marc Huynen studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Hilversum bij Rob Bruynen, Jan Oosthof en Ruud Breuls. Hij volgde workshops bij o.a. Jerry en Ack van Rooyen, Peter Herbolzheimer, Rob Pronk, Vince Mendoza, John Clayton, Andy Haderer, Bobby Shew en Jiggs Whigham.

Huynen musiceerde o.a. in de orkesten : The Glenn Miller Orchestra, No limit, Jazzorchestra National Du Luxembourg, Il novo cente (night of the proms),New Cool Collective bigband ,de WDR bigband en L’Equipe d’reve Hij begeleidde jazzmusici zoals Toots Thielemans, Ack van Rooyen, Rick Kiefer, Chuck en Bob Findley als ook popgroepen zoals Belle Perez en Rowen Heze. In kleine bezetting is hij geregeld te horen met zijn jazzquartet of met de jazztronauts (groovy jazz).

Je kan bij hem terecht voor trompetles aan de volgende tarieven:

20 min: 16 euro

30 min: 24 euro

45 min: 36 euro

60 min: 48 euro

D

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.