SPELEN IN EEN BAND

SPELEN IN EEN BAND IN MAASTRICHT

Samenspelen in een band is natuurlijk wat elke muzikant op den duur wilt. Bij KUMA zijn tal van pop/rockbands actief die onder begeleiding van een bandcoach werken aan zelfgekozen nummers om uiteindelijk live te kunnen brengen voor een publiek. 

Vanaf september 2022 zullen de bandlessen zowel in het souterrain van Centre Ceramique bij KUMA plaatsvinden als in de repetitieruimtes bij de Muziekgieterij.  Alle niveaus, leeftijden en muziekvoorkeuren zijn welkom en als je je inschrijft, proberen wij je een plek te geven in een band die bij jou past. Je start dan in een traject van 16 lessen met de mogelijkheid om minstens één keer op te treden maar als je met jouw (bestaande) band nood hebt aan coaching, kan dat ook in een korter traject van 6 weken.

Deze cursus wordt gegeven door:

Bert van Ende

Ik ben Bert Van Ende en geef al jaren drumles en bandles. Ik ben naast drummer ook geïnteresseerd in muziekproductie en songwriting en ben fanatieke luisteraar van alle soorten muziek. Ik ben pas op mijn zeventiende begonnen met drummen, waardoor ik enkele jaren voorbereiding nodig had bij o.a. Rockschool De Til en Jazz-studio in Antwerpen, alvorens ik kon starten in het conservatorium in Leuven. 

 

 

D

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.