DWARSFLUIT

DWARSFLUITLESSEN IN MAASTRICHT

In de dwarsfluitles leer je solo spelen, maar even goed in een duo, in een trio, in een ensemble als met een piano of in een orkest, van Bach tot pop. Plezier in het maken van muziek staat voorop.

Dwarsfluit leren spelen kan al vanaf 6 jaar. Voor de jongste dwarsfluitisten is er een speciale cursus waarbij je start met een kunststof fluit. Daarna volgt de overstap naar een echte dwarsfluit. Voor alle leeftijden zijn er individuele dwarsfluitlessen en groepslessen. De dwarsfluit kun je huren via Kuma, maar je docent kan je ook advies geven bij de eventuele aankoop van je instrument.

Deze cursus wordt gegeven door:

Wouter van Breugel

Al op jonge leeftijd was ik betoverd door de dwarsfluit. Zo’n veelzijdig instrument met zo’n prachtige klank! Ik leerde al snel dat de fluit voor mij HET instrument bij uitstek was om mijn muzikaliteit een stem te geven.

Naast een passie voor de fluit, bleek ik ook een passie voor het lesgeven te hebben! Dit doe ik ondertussen al meer dan 25 jaar met ontzettend veel plezier. Zowel bij KUMA Maastricht als bij Muzebox (Boxtel) en MEDEZ (Sint-Michielsgestel), maar ook op het Fontys Conservatorium in Tilburg en in mijn eigen lespraktijk in Tilburg. Muziekles geven is voor mij het leukste wat er is. Samen muziek maken is samen plezier maken en verbinden. Mijn werkwijze is dan ook altijd gericht op het ontwikkelen van potenties en kwaliteiten. Ik geef het beste van mezelf om het beste uit de leerling te halen.

Specialisme: dwarsfluit, piccolo, alt- en basfluit, blokfluit/kinderfluit (TooT & Nuvo), ensemblespel, muziektheorie/solfège, samenspel- en kamermuziek coaching, auditietraining (bv. voor toelatingsexamen Conservatorium)

Beschikbaarheid: Seizoen 2022-2023 op dinsdagmiddag en dinsdagavond

Tarieven: op aanvraag – in overleg stemmen we een op maat gemaakt lessenpakket samen.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.