ZANG (KLASSIEK)

ZANGLESSEN IN MAASTRICHT

Tijdens de klassieke zanglessen ontdek jij het instrument dat jouw stem kan zijn. Met een gezonde stem, een muzikaal gehoor en begeleiding gedurende de lessen, kom je al een heel eind. De zanglessen zijn geschikt om jouw zangstem te ontwikkelen voor solistische doeleinden, maar ook voor het zingen in een koor.

Tijdens de zanglessen oefen je het zingen met liederen, stemoefeningen, opera, operette en musical. Je kunt kiezen voor individuele begeleiding of leren zingen in groepsverband. Vooraf wordt er een stemtest afgenomen om de mogelijkheden van je stem te bepalen. Het leren bespelen van een akkoordinstrument is niet noodzakelijk, maar maakt het zingen wel extra leuk.

Deze cursus wordt gegeven door:

Egita Gielen

Mijn naam is Egita Gielen en ik ben professioneel zangeres en zangdocent. Mijn hart gaat uit naar jou te helpen om op een gemakkelijke manier en met een sprankeling in je ogen je favoriete liedjes te leren zingen, zodat je kunt genieten van alle voordelen en plezier die zingen je kan geven!

Ik heb mijn studie afgerond met een master in Klassieke Zang en Opera Zang aan het Maastrichts Conservatorium en als zangdocent aan Jazeps Vitols Letse Muziekacademie. Maar tot op de dag van vandaag blijf ik leren over de stem en zijn mogelijkheden, met als doel deze te kunnen delen in mijn eigen uitvoeringen en met mijn studenten.

Wil jij ook de schoonheid van klassieke vocale muziek leren en ontdekken, neem dan contact met mij op voor meer informatie over lestijden en prijzen en om je eerste les in te plannen!

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.