PIANO (KLASSIEK)

PIANOLESSEN (KLASSIEK) IN MAASTRICHT

Van Bach tot de Beatles en van Alicia Keys tot Coldplay: pianomuziek is van alle tijden en stijlen. Het is zowel een toets-, als een slag- en een snaarinstrument. Dat zegt misschien al genoeg over haar veelzijdigheid. Als je het samenspel tussen jouw vingers en voeten op een piano wilt ontdekken, dan is pianoles bij Kuma een mooi begin.

Ga voor individuele begeleiding of een gezellige groepsles waarin jullie samen piano spelen. Belangrijk is dat je de gelegenheid hebt om buiten de lessen te oefenen: thuis of bij Kuma.. Het huren van een piano is niet mogelijk, maar een digitale piano met aanslaggevoelige toetsen of de aanschaf van een tweedehands piano behoren tot de opties. Je docent geeft je graag advies.

Deze cursus wordt gegeven door:

Mariëlle Westhovens

Marielle studeerde klassiek piano aan het Conservatorium te Maastricht en vervolgde haar studie aan de Rockacademy te Tilburg. Ze behaalde haar diploma’s docerend en uitvoerend musicus. Om haar kennis te verbreden nam ze deel aan diverse masterclasses van internationaal bekende musici.

Haar passie ligt in het begeleiden van mensen van alle leeftijden, bij het zoeken naar een eigen muzikale identiteit.

Ook heeft ze in de muziekindustrie haar sporen ruimschoots verdiend. Ze verleende medewerking aan diverse tv en theaterproducties waarmee ze regelmatig op tournee ging. Werkte onder andere samen met Alessandro Safina, The New London Chorale, Jan Smit, Nick en Simon, Danny de Munk, Lee Towers, Anita Meyer en mocht een optreden verzorgen voor Koningin Beatrix.

Marielle wil graag nader met jullie kennismaken bij KUMA.

D

Tessie Kalthof

Vakkundige pianolessen met individuele aandacht.

🎹 Op jonge leeftijd startte ik met pianolessen en vond het heerlijk om achter de piano te kruipen en eindeloos eigen liedjes te verzinnen.

Veel later…… behaalde ik mijn “Docerend -en Uitvoerend Musicus” diploma’s aan het conservatorium in Maastricht.

🎹 De piano heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven.
Ook jou wil ik kennis laten maken met dit prachtige instrument en laten ontdekken hoe fijn het is om goed te leren musiceren.

🎹 Kies jij voor de piano, dan is het mogelijk om al een beetje te ‘proeven’ hoe we samen te werk gaan en of je bij mij op de juiste plek bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust met mij contact op voor meer informatie en / of het plannen van een proefles.

D

Henry Konsten

Vul hier de beschrijving in van de docent in.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.