KEYBOARD

KEYBOARD LESSEN IN MAASTRICHT

In de keyboardles kom je in aanraking met zo goed als alle soorten muziek. Dit instrument is namelijk zo veelzijdig dat je nooit uitgespeeld raakt: het komt niet voor niets voor in vrijwel alle bands. Alles is mogelijk, dus ook het spelen van de muziek waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Train je vingervlugheid, je gehoor en je muziektheorie tijdens de keyboardlessen van Kuma.

Vanaf het begin wordt er – naast noten lezen en ritmes herkennen – gewerkt aan akkoordkennis, op gehoor spelen en improvisatie. Naast de traditionele methodes wordt er ook gebruik gemaakt van de modernste internetmethodes. Kies voor individuele begeleiding of speel mee in een groepsles. Je docent kan je uiteraard advies geven over welk keyboard je eventueel zelf aanschaft.

Keyboard speciaal onderwijs
Er wordt in deze lessen sterk rekening gehouden met de mogelijkheden van de deelnemers dus maatwerk staat voorop. Een van de doelen is om d.m.v. wekelijkse keyboardlessen de balans tussen geest en motoriek te verbeteren. Ook wordt er 1 à 2 keer per jaar een uitvoering gegeven waarbij iedereen kan komen genieten van de vorderingen van de leerlingen.  De cursus wordt aangeboden als individuele les.

Deze cursus wordt gegeven door:

Mariëlle Westhovens

Marielle studeerde klassiek piano aan het Conservatorium te Maastricht en vervolgde haar studie aan de Rockacademy te Tilburg. Ze behaalde haar diploma’s docerend en uitvoerend musicus. Om haar kennis te verbreden nam ze deel aan diverse masterclasses van internationaal bekende musici.

 

Haar passie ligt in het begeleiden van mensen van alle leeftijden, bij het zoeken naar een eigen muzikale identiteit.

 

Ook heeft ze in de muziekindustrie haar sporen ruimschoots verdiend. Ze verleende medewerking aan diverse tv en theaterproducties waarmee ze regelmatig op tournee ging. Werkte onder andere samen met Alessandro Safina, The New London Chorale, Jan Smit, Nick en Simon, Danny de Munk, Lee Towers, Anita Meyer en mocht een optreden verzorgen voor Koningin Beatrix.

 

Marielle wil graag nader met jullie kennismaken bij KUMA.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.