KOOR THE YOUNG ONCE

SENIORENKOOR MAASTRICHT: THE YOUNG ONCE

Zing mee en voel je weer jong bij het seniorenkoor van KUMA. Iedereen vanaf 55 jaar is welkom om mee te zingen met het uitgebreide muziekrepertoire: van klassiek tot modern, van Noors tot Afrikaans en van twee- tot vierstemmige koorzang.

The Young Once is een gemengd koor waarbij plezier in zingen voorop staat. Om deel te nemen aan dit koor is het niet noodzakelijk om noten te kunnen lezen. Elke woensdagochtend wordt er samen gerepeteerd.

Deze cursus wordt gegeven door:

Peter Knops

Peter is al 25 jaar dirigent van het seniorenkoor The Young Once en heeft ruim 40 jaar ervaring als koordirigent (o.a.: Stem des Volks Maastricht (1982-1997), kerkkoor Limmel (1995-2005) en diverse andere koren). Het plezier in zingen staat bij hem altijd voorop. De afgelopen jaren heeft hij de positieve werking van ‘het samen zingen’ op gezondheid en welzijn ook toegepast bij de zgn. Geheugenkoren in diverse zorginstellingen voor mensen met dementie.

Momenteel is hij ook nog werkzaam als Cultuurcoach Ouderen bij Cultuurmakers Maastricht.

Cursusprijs en tijden:
Prijs voor cursusjaar 2022-2023: € 185,-

Repetities op Woensdagochtend van 10.30-11.50 uur in lokaal 102 (behalve tijdens schoolvakanties)

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.