DRUMS (POP/JAZZ)

DRUMLESSEN IN MAASTRICHT

Het is bij Kuma mogelijk om zowel individueel drumles te krijgen als in groep. Je leert drummen met de hulp van specifieke lesboeken ondersteund met opnames, maar er is ook de gelegenheid om te leren drummen op je favoriete muziek.  Het handigste is dat je zelf een drumstel aanschaft. Je docent kan je bijstaan met het nodige advies. Daarnaast is het ook mogelijk om te oefenen in onze lokalen op momenten dat er geen les wordt gegeven en is het altijd mogelijk om te starten als drummer in één van de talrijke bands die momenteel deelnemen aan de bandcursus, ongeacht je al drumles volgt.

Deze cursus wordt gegeven door:

Bert Van Ende

Ik ben Bert Van Ende en begon al op jonge leeftijd saxofoon te spelen. Na een tijdje schakelde ik over op keyboards om uiteindelijk uit te komen bij het drumstel.  Vanaf toen zette ik alles in op drummen en volgde ik les in Rockschool De Til en in Jazz-studio in Antwerpen en startte hierna in de pop/jazzafdeling van het conservatorium van Leuven.  Mijn ambitie was van meet af aan om zowel drumles te geven als bandles, wat ik jarenlang kon doen bij Kumulus.

Ik ben naast drummen ook geïnteresseerd in muziekproductie en songwriting en ben fanatieke luisteraar van alle soorten muziek.  Ik was actief als drummer in bands als Felltones, Twangerang en Marco Z, waarmee ik op diverse grote podia mocht spelen.

Ik probeer mijn lessen zo gevarieerd mogelijk te houden en voldoende ruimte te laten voor inbreng van de cursist. Samenspelen met muziek is een grote pijler in mijn lessen.

Je kan bij mij een heel jaar drumles volgen maar ook kiezen voor tien of twintig lessen. Een les van 20 minuten kost je 17 euro en voor een les van 30 minuten betaal je 25 euro, ongeacht je leeftijd. Ook duolessen zijn mogelijk, indien er hiervoor een geschikte leerling voor handen is. Er kan ook subsidie worden aangevraagd voor de lessen (zie onderdeel “cashback”).

De lessen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag en een proefles is altijd mogelijk.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.