GROOT KOPER

GROOT KOPER LEREN SPELEN IN MAASTRICHT

Als je klaar bent voor het grotere blaaswerk, wil je misschien wel leren spelen op een bariton, een euphonium of een bastuba. De drie koperen blaasinstrumenten verschillen allemaal in klank, mede door hun verschillen in grootte. De bariton is een kleinere versie van het euphonium en de bastuba is de grootste van de drie.

Bij Kuma kun je alle drie de instrumenten leren bespelen. Dat doe je aan de hand van een klassiek repertoire. Er zijn groepslessen en er is individuele begeleiding. Voor (hele) jonge kinderen die interesse hebben, is er een speciale baritonles. Instrumenten kun je huren via Kuma of aanschaffen en je docent kan je ook advies geven bij de eventuele aankoop van je instrument.

Deze cursus wordt gegeven door:

Op dit moment is er geen docent die het vak aanbiedt. Laat je belangstelling weten via onderstaande knop. Zodra er een aantal geïnteresseerden is, gaan we op zoek naar een docent.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.