TROMBONE (POP/ROCK/JAZZ)

TROMBONE LESSEN IN MAASTRICHT

Romantisch, donker, wollig, loom en knetterend, vurig en uitbundig: zo kan de trombone allemaal klinken. Je creëert deze verschillende sferen, doordat je de trombone bespeelt als een trompet die je ook nog kunt uitschuiven. Bij Kuma krijg je de veelzijdigheid van de trombone in je vingers, zodat je later in een bigband, blazerssectie, popband of orkest kunt spelen.

Zowel de individuele als de groepslessen trombone worden aangepast op jouw niveau en (muziek)voorkeuren. Na een korte evaluatie over jouw status op instrumentniveau, bepaal je samen met de docent de koers. Wil je je focussen op beheersing, repertoire, improvisatie, frasering of timing? Jij bepaalt. Je trombone huur je via Kuma maar je docent kan je ook advies geven bij de eventuele aankoop van je instrument.

Deze cursus wordt gegeven door:

Selim Aydin

Selim Aydin, trombonist en bastubaspeler, studeerde af aan de Istanbul University State
Conservatorium en behaalde zijn bachelor aan het Conservatorium Maastricht. Hij kreeg
les van muzikanten als Aycan Teztel, Jack Coenen en Tim Daemen doet hij ook mee
in workshops onder leiding van Bert van Lier, Ack van Rooyen en Eric Miyashiro.
Hij trad op met tal van orkesten, waaronder het Fringe Orchestra, de Muze Jazz
Orchestra, het Conservatorium Maastricht Big Band en de Istanbul University Symphony
Orkest. Hij werkte samen met tal van getalenteerde musici, zoals Marc Huynen, Carlo
Nardozza, Rob Bruynen, Jo Didderen en Lennert Baerts.
Zijn doel is om zijn studenten te leren soleren, wat de functie van de trombone in een
blazerssecties is en hoe ze hun instrument en vaardigheden kunnen gebruiken in verschillende bandcontexten, zoals
als jazz-, rock-, soul-, blues- en popbands.
Momenteel doet hij zijn masteropleiding aan Conservatorium Maastricht en
leidt hij zijn eigen jazzensemble "Istanblue Quintet", waarmee hij de hardbopgeluiden nieuw leven inblaast
in Nederland, België en Duitsland.
U kunt bij hem terecht voor de lessen jazztrombone aan de volgende tarieven:
20 minuten: 16€ 30 minuten: 25€ 45 minuten: 35€ 60 minuten: 48€ (excl. BTW)
Subsidie ​​kan worden aangevraagd via het cashbacksysteem, zie "Cashback" op de website U kunt contact opnemen met de docent voor cursussen van 34 weken en profiteren van de speciale tarieven
Sociale media: facebook.com/bulltheory instagram.com/bulltheory

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.