HARP

HARP LESSEN IN MAASTRICHT

Het is haast hypnotiserend om iemand de harp te zien spelen. Kom erachter of jij mensen kan betoveren met je harpspel tijdens de harplessen van Kuma. De karakteristieke klanken van de harp kunnen deel uitmaken van klassieke muziek, maar ook van moderne jazz.

Tijdens de harplessen van Kuma leer je harp spelen aan de hand een repertoire van klassieke muziek en Franse, Ierse en Zuid-Amerikaanse volksmuziek. Dat doe je op een klepjesharp, op een pedaalharp, als solist en in een ensemble of orkest. De instrumenten staan al voor je klaar, die hoef je zelf niet mee te nemen. Wil je een harp kopen, dan kan je docent je uiteraard bijstaan met advies.

Deze cursus wordt gegeven door:

Stijn Bovenkamp

Hallo, mijn naam is Stijn Bovenkamp en ik geef al jaren harples aan zowel kinderen als volwassenen.

Je kan bij mij in je eentje lessen volgen of, als je dat leuker vindt, in groepsverband.

Daarbij kan je kiezen of je klassieke of moderne muziek op de harp wilt leren spelen of dat je er liever voor kiest om te improviseren op de harp. We stemmen gewoon onderling af wat je graag wilt leren. Het tarief voor een harples (30 minuten) is 25 euro. Jongeren tot 21 jaar hoeven hier geen BTW over te betalen. Je mag er natuurlijk altijd voor kiezen om langer dan 30 minuten les te volgen per keer. Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet zeker of de harp het juiste instrument voor je is, dan mag je altijd een keer een gratis proefles bij me nemen om te kijken of de harp je bevalt.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.