SLAGWERK (KLASSIEK)

SLAGWERK LESSEN IN MAASTRICHT

Heb jij niet genoeg aan één instrument, dan is slagwerk iets voor jou. Onder slagwerk, ofwel percussie, vallen ontelbaar veel instrumenten. Zo zijn er ritmische en melodische instrumenten, van de kleine trom tot de marimba. Tijdens de slagwerkles bij Kuma leer je ze allemaal te bespelen! Slagwerkmuzikanten spelen in allerlei muziekgroepen, zoals bijvoorbeeld bij een fanfare en bij allerlei ensembles of bands.

Slagwerk is vaak de basis van de muziek en past daarom bij vrijwel ieder muziekgenre. Je leert spelen aan de hand van moderne klassieke muziek, pop en jazz. Je kan zowel individueel als in een groep les volgen.

Deze cursus wordt gegeven door:

Bert van Ende

Ik ben Bert Van Ende en geef al jaren drumles en bandles. Ik ben naast drummer ook geïnteresseerd in muziekproductie en songwriting en ben fanatieke luisteraar van alle soorten muziek. Ik ben pas op mijn zeventiende begonnen met drummen, waardoor ik enkele jaren voorbereiding nodig had bij o.a. Rockschool De Til en Jazz-studio in Antwerpen, alvorens ik kon starten in het conservatorium in Leuven. Ik probeer in mijn lessen voldoende ruimte te

laten voor inbreng van de cursist, zet samenspelen met muziek voorop en probeer zoveel mogelijk variatie te leggen in mijn lessen en plezier in het drummen te laten primeren.

Je kan bij mij een heel jaar drumles volgen maar ook kiezen voor tien lessen. Een wekelijkse les van 20 minuten kost je 17 euro en voor een les van 30 minuten betaal je 25 euro, ongeacht je leeftijd. Ook duo-lessen zijn mogelijk, indien hier een geschikte leerling voor handen is. Er kan ook subsidie worden aangevraagd voor de lessen (zie onderdeel “cashback”).

De lessen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag en een proefles is altijd mogelijk.

Plan vandaag
nog jouw proefles.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool
in Maastricht en laat je adviseren door een van
onze gediplomeerde docenten.

Plan vandaag nog een proefles bij Kuma Muziekschool in Maastricht en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.